Endast för medlemmar:
  • Spara genom allt
  • Alltid billig frakt
  • Extra besparingar med BonusCash
Endast för medlemmar:
Spara genom allt
Alltid billig frakt
Extra besparingar med BonusCash

Medlemsvillkor för Luxplus (Luxplus ApS)

Om Luxplus-medlemskapet 

Luxplus (Luxplus ApS) är en medlemsklubb som ger stora rabatter på välkända parfym- och kosmetika märken tillsammans med andra medlemsförmåner. Luxplus är endast för privatpersoner. Medlemskapet är personligt och ska inte delas. Brott mot medlemsvillkoren kan leda till att medlemskapet sägs upp.

För att bli medlem måste du vara 18 år eller äldre. Du måste bekräfta detta när du registrerar dig tillsammans med ditt första köp. Ditt Luxplus-medlemskap är ett kontinuerligt medlemskap, där de första 30 dagarna är gratis. Därefter kostar det 89 kr i månaden. 

BonusCash

Du tjänar BonusCash när du gör en beställning hos Luxplus. Mängden BonusCash beror på vilka produkter du köper. Du kan alltid se ditt BonusCashsaldo på din medlemsida när du är inloggad på Luxplus.se.  Dina BonusCash blir automatiskt inlösta som en rabatt vid din nästa beställning i förhållandet 1:1, vilket innebär att 90 BonusCash ger dig en rabatt på 90 kr. Intjänade BonusCash kan inte användas under den gratis provperioden. Det är endast medlemmer hos Luxplus som tilldelas BonusCash. Du förlorar aldrig dina BonusCash så länge du har ett aktivt medlemskap. Har du däremot sagt upp ditt medlemskap har du 30 dagar på dig att spendera dina BonusCash. Du har fortfarande möjlighet att spendera dina BonusCash inom dessa 30 dagar genom att återaktivera ditt medlemskap.

Du kan inte lösa in dina BonusCash mot kontanter, och de kan inte överföras till en annan medlem.

Acceptera prenumerationsvillkor

​​När du genomför en beställning av produkter till medlemspris på Luxplus.se godkänner du de gällande abonnemangsvillkoren och du godkänner att Luxplus.se (Luxplus ApS) får debitera det angivna beloppet varje månad, fram tills det att du väljer att säga upp ditt abonnemang. Den första månaden av medlemskapet (abonnemanget)  är kostnadsfritt och övergår därefter till ett löpande månadsabonnemang på 89 kr per månad. Du kan säga upp ditt abonnemang när du vill.

Du mottar ett kvitto via e-mail vid ditt första köp som innehåller information om ditt abonnemang. Efterföljande kvitton finns sparade på din medlemssida på Luxplus.se som du kan se när du är inloggad.

Barn och minderåriga under 18 år

När du blir medlem hos Luxplus måste du bekräfta att du är över 18 år. Om du är under 18 år måste prenumerationen tecknas av en förälder eller vårdnadshavare.

Om du är under 18 år och köper något på Luxplus.se utan att en förälder godkänt har föräldern rätt att häva köpet. Skicka ett mail till [email protected] så får ni hjälp med ärendet.

Medlemskap

Du blir debiterad för medlemskapet varje månad fram tills du inte längre vill vara medlem. Ditt medlemskap förnyas automatiskt för att ge dig konstant åtkomst. Efter 30-dagars gratis perioden omvandlas ditt medlemskap till en månadsprenumeration för 89 kr per månad.

Din registrering på luxplus.se är juridiskt bindande från det ögonblick du gör din första beställning och därmed aktiverar ditt medlemskap. Genom att välja Medlemspris istället för Normalpris accepterar du även skapandet av medlemskap. Som medlem i Luxplus och kortinnehavare är du skyldig att betala för din medlemstid, tills du säger upp ditt abonnemang/medlemskap. Observera att du inte kan avsluta ditt medlemskap genom att vägra betalningen eller genom återkrav. Vid obetalda eller förfallna fakturor förbehåller sig Luxplus rätten att använda externa affärspartners (d.v.s. inkassobyråer) för indrivning av skulden.

Du är skyldig att betala för medlemskapet från det avtalade startdatumet för medlemskapet. Vid frånträde från avtalet mellan parterna är du skyldig att betala för den del av tjänsten som redan har levererats. 

Du har ansvaret att bevisa för att du har utövat ångerrätten om det senare uppstår tvivel om detta.

Alla betalningar hos Luxplus.se görs med betalkort (VISA-kort och MasterCard), Trustly, PayPal eller Klarna. Alla betalningsavgifter hanteras av Luxplus ApS och är inkluderade i produktpriser samt priser för medlemskap. Du har tillgång till en förteckning av dina tidigare betalningar och beställningar när du loggar in på din sida på Luxplus.se. Betalningar görs via ePay A/S med NETS och Teller som betalningsförmedlare. Överföringen är säkert krypterad via TLS.

Endast privatpersoner som fyllt 18 år kan bli medlemmar.

Alla tjänster erbjuds av Luxplus ApS, Teglvärksgade 37, 1, 2100 Köpenhamn Ö. (CVR Nr.: 25 09 07 05).

Uppsägning av medlemskap och bindningsperiod

Du kan avsluta ditt medlemskap när som helst genom att kontakta oss via e-post på [email protected] (vi svarar inom 48 timmar på vardagar) eller genom att logga in på Luxplus.se och klicka på "Mitt medlemskap". Uppsägningen träder i kraft vid slutet av den pågående medlemsperioden. Det enda undantaget är under de första 24 timmarna av medlemskapet, inom vilka ditt abonnemang är låst på grund av tekniska skäl. Efter de första 24 timmarna kan du avsluta ditt abonnemang när du vill.

Observera att om du har en pågående beställning kan ditt medlemskap inte avslutas förrän beställningen har skickats. Detta sker vanligtvis inom 24 timmar. Försök igen efter att din beställning har skickats.

För att avsluta ditt medlemskap, logga in och klicka på "Mitt medlemskap". Om du säger upp ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till det tills perioden löper ut. Observera dock att om du säger upp ditt medlemskap under 30-dagars gratisperioden kommer ditt medlemskap att upphöra omedelbart. Efter att ett medlemskap har avslutats, kommer pengar inte att dras från ditt konto om du inte väljer att återaktivera ditt medlemskap.

Ångerrätt

Ditt abonnemang på Luxplus.se omfattas enligt lag av en ångerrätt på 14 dagar. I praktiken innebär det att din ångerfrist går ut 14 dagar efter att du har ingått avtal med oss. Din prenumeration träder i kraft när du slutför en beställning med medlemspris på luxplus.se.  Din ångerrätt gäller enbart vid avtalets ingående och inte vid löpande abonnemangsdebiteringar.

Om du vill avsluta ditt abonnemang måste du meddela oss detta minst 14 dagar innan du ingår ett bindande avtal med oss. Du kan meddela detta genom att kontakta oss via e-post på [email protected] (vi svarar inom 48 timmar på vardagar). Ange tydligt och uttryckligen i ditt meddelande att du vill utnyttja din ångerrätt.

Om du säger upp din prenumeration inom 14 dagar kommer vi att återbetala din betalning utan onödigt dröjsmål eller senast 14 dagar från det datum då vi fick besked om ditt beslut att säga upp detta avtal. Vi kommer att återbetala dig på samma betalningssätt som din ursprungliga transaktion.

Medlemmen är skyldig att betala för Medlemskapet från det avtalade startdatumet för medlemskapet. Om avtalet hävs mellan parterna är Medlemmen skyldig att betala för den del av tjänsten som redan har levererats. Detta beräknas proportionellt baserat på den period som Luxplus har tillhandahållit medlemsförmånerna.

Uppdaterad 31. mars

Välkommen till Luxplus