VÅTSERVETTER TILL BARN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

VÅTSERVETTER TILL BARN

Har ditt barn röd stjärt? Är ditt barn känslig mot vissa ingredienser? Eller vill ni bara lyfta upp stämningen när ni byter blöja? Här på denna sida kan du hitta ett flertal olika våtservetter till ditt barn oavsett vilka önskemål du och ditt barn har.

Skonsamma våtservetter fria från parabener, parfymer eller alkohol

Här på denna sida hittar du ett brett sortiment med olika varianter av våtservetter och från olika varumärken. Det finns våtservetter med skonsammare ingredienser och anpassade efter den känsliga huden, bland annat innehållande lugnande aloe vera eller endast baserade på vatten. Våtservetterna kommer i många olika storlekar, designs och med olika motiv, och anpassade för olika syften som gör att du kan hitta just den varianten av våtservetter som passar till barnets olika områden och till olika situationerna. Vi erbjuder bland annat våtservetter med förpackningar designade efter barnens favorita tecknade barnprogram, såsom Nickelodeons Paw Patrol och Greta Gris. För visst vill man hellre att Greta Gris ska torka upp smutset än sina föräldrar? Våtservetterna kommer i många olika antal, vilka varierar från 30 till 90 stycken i en förpackning. Även om våtservetterna både kan användas till stjärt och andra områden, kan du även hitta ett paket rengöringsservetter som är specifikt anpassat efter hand och ansikte, när ditt barn har kladdat ner sig efter måltiden eller blivit smutsig på händer och i ansikte efter leken. Om du värderar bra ingredienser som är skonsamma och milda kan du hitta våtservetter som innehåller babylotion av 97% rent vatten och är därmed fri från tvål och alkohol. Du kan även hitta våtservetter som är allergivänliga, fria från parfymer, parabener, färgämnen och fenoxietanol. Det finns även våtservetter med aloe vera som hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans och rengöringsservetter innehållande Vitamin E som vårdar och mjukgör huden. Vissa våtservetter i detta sortiment är också märkta med Svanen och/eller Astma- och Allergiförbundet. Alla förpackningar är återförslutningsbar, som gör att de är lätta och behändiga att använda när du är på språng.

Billiga våtservetter för barn

Underlätta din och barnets vardag med milda, skonsamma och behändiga våtservetter från Luxplus. Du vårdar ditt barn med bra ingredienser anpassade efter ditt barns specifika behov och får både ett barn som mår bättre och dessutom piggare och gladare föräldrar. Ännu gladare blir du när du ser hur billigt du kan få dessa våtservetter på denna sida och att du även kan få dem skickade hem till dig, så att du slipper lägga onödig tid, pengar eller kraft på att åka och köpa dem.