Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LIPLINER

Skapa en varaktigt look för dina läppar med en lipliner. Lipliners har satt sitt avtryck på modet under en lång tid. På 90-talet var det t.ex. populärt med en mörk lipliner medan läppstiftets färg var mycket ljusare. Denna trenden har fallit ur tiden. Idag ska liplinern helst vara samma färg (i stort sett) som läppstiftets färg.

DÄRFÖR SKA DU ANVÄNDA LIPLINER

För att skapa ett så naturlig utseende som möjligt bör du applicera liplinern på hela läpparna. Detta gör sa att dina läppar inte ser “randiga” ut när läppstiftet bleknar. Det ger också läppstiftet en extra dimension eftersom läppstiftets färg får sig en extra boost. Genom att applicera lipliner på hela läpparna blir det dessutom lättare att se om det är nödvändigt att flytta konturerna i syfte att få läpparna att se större ut.

Lipliner ser till att läppstiftet stannar på läpparna, att det varar längre och att själva appliceringen blir lättare. Du kan även använda en lipliner för att korrigera lite på läpparna om de är asymmetriska. Kort sagt kan du använda en lipliner för att framhäva och “förstora” dina läppar.

BILLIG LIPLINER

Här kan du se vårt stora utbud av billiga lipliners från både kända och mindre kända varumärken. Av de välkända varumärkena har vi till exempel Clarins, Rimmel, Max Factor och Youngblood. Av mindre kända varumärken har vi bland annat Barry M, W7 och Technic, som också gör fantastiska, långtidshållbara lipliners.

Vi har flera olika typer av lipliners här på sidan. Normalt sätt är lipliners som man vässar lite hårdare i konsistensen än de som skruvas upp. Det kan vara en fördel att använda en lipliner som ska vässas om du inte är så erfaren av att använda lipliner då den är lättare att använda.

Oavsett vilken färg, nyans eller typ av lipliner du föredrar kan du vara säker på att hitta den billigt på den här sidan. Och kom ihåg att våra medlemmar får gratis frakt oavsett hur lite du köper för.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus