Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LIPLINER

Det finns många anledningar till att du bör ha minst en läppenna i din ägo, varav den främsta är att om du vill att ditt läppstift ska hålla, måste du använda en! Med en läppenna kan du skapa en snyggt färgad, hållbar och kyssvänlig mun för alla tillfällen.
En läppenna är ungefär som en blyertspenna, fast med färger och med en konsistens eller formula som fastnar på läpparna och huden. En läppenna, som du hör på namnet, är till för att användas på läpparna och av de flesta används en läppenna i kombination med ett läppstift. Läppennan fungerar som en grund, likt ett spackel innan man målar en vägg och gör så att läppstiftet inte smetas ut.
I vårt sortiment hittar du flera varianter på läppennor, eller lipliner som de också kallas, från flera olika märken. Kolla till exempel in våra läppennor från Max Factor, Rimmel, W7, Barry M, Youngblood och Estée Lauder. Vilken färg på läppenna du än kan tänkas vilja ha hittar du den hos oss på Luxplus. Det finns röda läppennor i flera nyanser så du lätt kan matcha läppennan mot ditt läppstift, likaså finns det flera varianter på nude läppennor som passar till alla hudtoner. Vi har läppennor med färgerna mauve, chokladbrun, korallrött, ljusrosa, mörkrosa, vinrött och många fler.
Hur applicerar man en läppenna tänker du kanske? Hur använder man en läppenna för att få läppstiftet att hålla? Jo, börja med att skrubba dina läppar så de är helt fria från torr hud. Börja med att applicera läppennan längs med amorbågen, applicera sedan i mungiporna och måla så precist du kan uppåt mot amorbågen. Fyll sedan i den nedre läppens kant genom att måla underläppen, än en gång i mungiporna och jobba dig sedan fram till linjen mitt på underläppens kant. Sedan är det bara att fylla i läppstiftet utan att få något utanför kanterna. Under dagen eller kvällen kommer läppennan att hjälpa dig att hålla läppstiftet på plats så det inte kladdar eller hamnar utanför.
Du kan såklart också använda många av de fina läppennorna precis som de är, utan läppstift. Testa till exempel de naturliga nudefärgade läppennorna.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.