LÄPPVÅRD

Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter som matchar din sökning ""
Skriv in minst två tecken för att göra en sökning

LÄPPVÅRD

Barn älskar att leka ute i snön. När det är kallt ute och luftfuktigheten är låg, så spricker lätt läpparna. Detta kan göra ont och pågå länge. För att ditt barn ska få ut så mycket som möjlig av dagarna i pulkabacken, är det viktigt att använda ett bra läppbalsam. Att få sitt barn att komma ihåg att använda läppbalsamet är svårt. Att få ditt barn ska komma ihåg att ta med det hem kan vara ännu svårare.

LÄPPBALSAM FÖR BARN

Vi har läppbalsam med och utan smak. Här hittar du läppbalsam med solskyddsfaktor som skyddar mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar, vilket kan vara bra att ha om man ska spendera en heldag ute i solen med sina vänner. Vi erbjuder även läppbalsam i olika teman, såsom Musse Pigg-tema, som gör det lite lättare för ditt barn att komma ihåg att använda läppbalsamet.

Är ditt barn inne i en period då prinsessor, sagor och slott är stora intressen? Kanske är ditt barn särskilt förtjust i Disney-filmen Frost? Vi vet att många barn älskar Frost, vilket är varför vi erbjuder läppbalsam med Frost-tema. Dessa läppbalsam är så roliga att ta fram att det blir svårt att få torra och spruckna läppar. Skulle det vara så att läppbalsamet ändå tappas bort, kan du för ett överkomligt pris beställa ett nytt hos oss på Luxplus.

Frost är dock inte det enda Disney-temat vi erbjuder. Om du har en lite Disneyprinsessa därhemma, kan vi även rekommendera våra läppbalsam med Askungen- och Ariel-tema. Med dessa läppbalsam förblir ditt barns läppar mjuka och fuktade, så att de kan fokusera på lek istället för spruckna läppar som gör ont.

På den här sidan hittar du läppbalsam i ekonomisk storpack. Handlar du ett storpack slipper du fara till affären titt som tätt för att köpa nya läppbalsam. Det kan till och med finnas ett par stycken över som mamma och pappa kan nyttja om behovet skulle uppstå.