Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

INTIM

Människor har i alla tider använt olika hjälpmedel för att uppnå sexuell njutning. Det äldsta fyndet man funnit av vad man tror är en sexleksak är cirka 30 000 år gammalt. Under antiken vet man med säkerhet att användningen att sexleksaker förekom i stor skala i Grekland och Romarriket. Idag har uppfinningsrikedomen inom sexleksaker och sexhjälpmedel fullständigt revolutionerat vår syn på njutning, och du kan nu hitta sexleksaker för att tillfredsställa i princip varje tänkbart behov.

Billiga sexleksaker online

Om du varit på jakt efter sexleksaker och sexhjälpmedel vet du säkert att det kan vara väldigt dyrt. Därför är vi på Luxplus stolta över att kunna erbjuda billiga sexleksaker, så att fler ska kunna utforska det enorma utbud som finns av sexleksaker utan att bli ruinerade. Oavsett om du söker efter sexleksaker för kvinnor eller män, för din egen njutning eller för att kunna dela härliga stunder tillsammans med en partner kommer du garanterat kunna hitta billiga sexleksaker online här på Luxplus, oavsett vilka behov du vill tillfredsställa. Här hittar du billiga vibratorer, dildos, butt plugs, playballs och mycket mer.

Sexleksaker för alla behov

Som nämnt ovan finns sexleksaker och sexhjälpmedel med olika funktioner för tillfredsställning av alla tänkbara behov. Om du letar efter billiga sexleksaker för klitorisstimulans har vi ett stort utbud av olika slags vibratorer i en lång rad former, storlekar och färger. Om du söker sexleksaker för G-punktsstimulans kan du klicka hem en av våra många många G-punktsvibratorer billigt. Om du vill stimulera dig själv samtidigt som du tränar upp dina bäckenbottenmuskler, vilket i förlängningen kan leda till fler och starkare orgasmer, kan vi varmt rekommendera att du provar någon av de många knipkulor i vårt sortiment.

Utöver själva sexleksakerna har vi även många andra produkter vars syfte är att hjälpa dig till ännu mer njutbara stunder. Vi har exempelvis en rad olika sensuella massageoljor för trevliga stunder med en partner, och vattenbaserat glidmedel och silikonbaserat glidmedel med olika unika egenskaper. Vi är glada att kunna erbjuda produkter inom sexleksaker och sexhjälpmedel till riktigt förmånliga medlemspriser, så att du får möjligheten att prova fler sexleksaker – och förhoppningsvis hitta en helt ny favorit.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus