Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HÅRAVFALL OCH TUNT HÅR

Som man kan det vara mycket hårt att plötsligt se hur håret börjar tunnas ut. En del upplever håravfall som något oerhört nedbrytande och är därför villiga att genomgå mycket, både ekonomiskt och fysiskt, för att komma till bukt med sin tunnhårighet. Tunnhårighet är något som upplevs kunna förändra utseendet drastiskt och få en att se påtagligt äldre ut.

Schampo mot håravfall för män

Upplever du som man att ditt hår börjar bli tunnare eller lider du av håravfall? Det finns en en uppsjö olika medel du kan använda för att bromsa den här processen och på så sätt minska håravfallet. Många män upplever att de har haft stor glädje av diverse schampon, hårkurer och hårbehandlingar för att motverka det pågående håravfallet.

Är håravfall något som ligger i släkten? I så fall kan en del av dessa medel användas i förebyggande syfte, och på så vis se till att du slipper tappa hår allt för tidigt i livet. Dessa medel tränger djupt ner i hårbotten och hårsäckarna för att bromsa håravfall och stärka hårets struktur.

Stoppa ärftligt håravfall

De många olika produkterna mot håravfall från Nioxin är särskilt populära. Nioxins behandlingar mot håravfall har blivit världskända för deras positiva, bromsande effekt på tidigt håravfall. Många män har upplevt en väsentlig skillnad på hårets kvalitet och täthet efter att ha använt något av dessa medel.

Botemedel mot håravfall

Överväg dessa behandlingar innan du överväger en dyr och plågsam hårtransplantation. Genom att använda rätt schampo, hårkur och håravfallsbehandling kan du nämligen nämligen åstadkomma stora skillnader för en bråkdel av priset. Ditt hår och dina hårsäckar reagerar på de ingredienser och egenskaper som din hårkur innehåller. Med rätt ingredienser går det att helt bekämpa för tidigt håravfall.

Hos oss på Luxplus hittar du en mängd olika medel. Vi har bra priser på dessa produkter, så att du har råd att hitta ett medel som fungerar för just dig. Här kan du alltså spara många tusenlappar och plågsamma behandlingar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus