Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EAU DE TOILETTE

På den här sidan hittar du vårt breda utbud med Eau de Toilette herrparfymer. EdT parfymer är de vanligaste till män och det är inom denna kategori det finns mest dofter att upptäcka, och du kan välja mellan alltifrån klassiska herrparfymer till nya parfymer till män som ständigt ligger på topplistorna.

Eau de Toilette förkortas EdT och ingår oftast i namnet på parfymer eller står utskrivet på såväl parfymflaskan och kartongen. En vanlig undran är vad Eau de Toilette betyder, och det är en benämning på hur stark koncentration av parfymolja eller essens som parfymen innehåller. Koncentrationen på parfymer som kallas Eau de Toilette brukar ligga mellan fem % till 15 % och de håller i ungefär fyra till sex timmar på huden.

Eau de Toilette herrparfym

När det gäller en mans doftgarderob är det alltid en bra idé att ha några hemma att byta mellan, bland annat så man har en att använda dagtid och en för festligare tillfällen. Vare sig du har en signaturdoft eller tycker om att byta parfym hittar du vad du söker hos oss. I sortimentet hittar du både bästsäljande herrparfymer som finns på var och varannan topplista samt spännande Edt parfymer till män som du inte hittar i andra butiker. Vill du testa nya herrparfymer utan att betala överpris har du alltså hittar rätt!

I vårt sortiment hittar du också ett brett utbud med presentaskar, parfymboxar till herrar och gift sets till män med Eau de Toilette parfym, deo, duschkräm eller aftershave balm. Det finns många varianter att välja mellan i olika prisklasser, så du hittar med största sannolikhet en presentask med herrparfym som blir alldeles perfekt att ge bort i present.

Superbillig EdT herrparfym till billigt pris

Hos oss hittar du flera varianter av Eau de Toilette till män under kategorin herrdofter. Vi försöker alltid se till att ha många Eau de Toilette-parfymer för män från de största märkena på lager så att du alltid kan hitta vad du söker, såväl som testa nya Eau de Toilette till ett billigt pris. Eftersom EdT herrparfymer inte har den starkaste koncentrationen köper du dem ofta till ett billigt pris, och framförallt här på Luxplus är du garanterad att hitta herrparfymer billigt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus