Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DOFTLJUS OCH OLJOR

Doftljus och doftolja skapar en lugn och harmonisk stämning samtidigt som det stimulerar dina sinnen och sprider en doft som blir unik för just ditt hem. Doftljus och doftoljor är kanske så nära definitionen av mysstämning man kan komma. De får folk att känna sig hemma och är dessutom ett riktigt bra sätt att bli av med besvärande vardagslukter från till exempel matos och husdjur på. Ditt hem fylls av mjuka, behagliga dofter som välkomnar dig och dina gäster till en lugn och avslappnad stämning. Doftljus är fina att låta stå framme som en del av inredningen i hemmet, och de är också behagliga för ögonen som får lov att vila i det varma ljuset. Även doftolja med pinnar är fint att låta stå framme som en elegant inredningsdetalj i varje hem.

Doftolja och doftljus billigt

Här på sidan kan du ta del av vårt stora utbud av doftolja, doftpinnar och doftljus billigt. Vi har många olika slags doftljus med en mängd olika dofter. Några av de största tillverkarna av doftljus är Yankee Candle som gör vackra doftljus i glas som är dekorativa att ha stående framme. Doftljus från Yankee Candle finns även i all världens olika dofter – förutom de “vanliga” dofterna av nytvättade sängkläder och diverse blomster- och bärdofter finns även doftljus med doft av kanel, småkakor, mandarin och oliver. I Yankee Candles sortiment finns det dofter för alla, och du hittar ett brett urval av deras doftljus billigt här hos Luxplus.

Eftersom vi har ett stort urval av billiga doftljus kan du hitta någonting för varje familjemedlem. Vill du ha doftljus med kanel i ditt sovrum, medan barnen vill ha doftljus med jordgubbsdoft i sina? Eller vill du ha en uppfriskande och samtidigt varm doft av citrus i badrummet? Köp flera doftljus billigt hos Luxplus och få en ny doftupplevelse i varje rum du äntrar.

Köp doftljus och doftolja fraktfritt

Alla våra medlemspriser är inklusive frakt, så om du väljer att bli medlem hos Luxplus får du förutom de redan låga medlemspriserna även köpa doftljus och doftolja fraktfritt. På Luxplus.se kan du med andra ord spara riktigt mycket pengar på doftljus och doftolja - fraktfritt, billigt och enkelt!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus