Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CHOKLAD OCH SNACKS

Vad är bättre än en chokladtäckt mumsbit bestående av ett krämigt karamellager och ett krispigt kex? Vad sägs om en Kitkat t.ex.? Två sådana godbitar. Kanske till och med tre. Sedan brukar sötsuget avta. Vad händer sen då? Jo, då faller saltsuget på. Chips, nötter och popcorn står helt plötsligt högts upp på önskelistan. Varför inte en burk med klassiska Pringles? När du har dämpat saltsuget kan det hända att sötsuget smyger sig på igen. Den här gången är du sugen på något lättare än en tung chokladbit. Något fruktigt och syrligt, kanske en blandpåse från Haribo? Jo, en sådan blandpåse är precis det du är sugen på, men så kommer du på att du åt upp den sista påsen förra veckan. Du tittar på klockan och inser att affären stängde för en halvtimme sedan.

Visst har vi alla varit med om detta. Så många gånger man har skyndat sig ner till affären för att köpa just den där godbiten man blev sugen på. Beställer du ett gäng av dina godis- och snacksfavoriter från oss på Luxplus slipper du det här problem. Du kan dessutom komma riktigt billigt undan!

Choklad billigt

Är du också helt tokig i choklad? Vi på Luxplus älskar choklad. Hos oss hittar du det mesta i chokladväg till överkomliga priser. Här hittar du bland annat otroligt populära Nutella. Finns det någon som inte älskar denna krämiga chokladkräm? En nyrostad macka med ett tjockt lager Nutella platsar helt klart på listan över världens sju underverk. Mars och Snickers är också kandidater värdiga den listan. Om barnen får bestämma är nog Kinderägget den tveklösa favoriten. Givetvis hittar du Kinderägg hos oss, liksom ett stort utbud av blandpåsar från bland annat Haribo. Blandpåsar är något hela familjen kan uppskatta.Vi har godis med enbart naturliga ingredienser. Vi har även sockerfritt godis för dagarna man vill ha ett nyttigare alternativ.

Chips och nötter

Hos oss hittar du ett stort utbud av chips och nötter. Att ha en påse jord- eller chillinötter hemma är alltid uppskattat när man får besök. Här hittar du bland annat jord- och chilinötter tillsammans med pistage- och casehewnötter. Om du vill variera mellan sött och salt, erbjuder vi blandpåsar med torkad frukt och nötter.

För alla chipsfantaster har vi chips i de flesta tänkbara smaker, såsom gräslök & gräddfil, saltade, sour cream och grillchips. Vi har påsar i olika storlekar och en rad olika varumärken. För den som önskar nyttigare alternativ, erbjuder vi t.ex. kokoschips. Här hittar du även olika sorters popcorn för den där genuina filmupplevelsen.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus