BODYLOTION

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BODYLOTION

Har ditt barn torr och fnasig hud? Eller lider av en röd stjärt? Om du inte vårdar ditt barns torra hud kan den lätt bli irriterad. Därför är det viktigt att du håller den mjuk och smidig med återfuktande krämer, så att den blir tåligare. Här på denna sida kan du hitta ett brett sortiment av mjukgörande krämer för ditt barns känsliga hud.

Bodylotion till barn

Som vi alla vet kan barn utsättas för en rad olika hudproblem. Om det inte är eksem, så är det någon annan typ av hudirritation skapad av exempelvis fuktiga blöjor. På denna sida kan du hitta en rad olika mjukgörande krämer, presentaskar och resekit för vård av ditt barns mjuka och känsliga hud.

Vi erbjuder bland annat universalkrämer som hjälper till att bygga upp en skyddande barriär i din hud och bakteriedödande krämer som är återfuktande och vårdande för bebisens röda stjärt. Vi har även produkter som inte innehåller några parabener, färgämnen, konserveringsmedel eller parfymer. Om du även värderar certifieringar och märkningar, så erbjuds även krämer märkta med EcoCert, Svanen och Astma-och Allergiförbundet.

Krämerna på denna sida är inte bara för bebisens kropp, utan en del produkter kan även användas till bebisens ansikte. Utöver det har vi inte bara produkter specifikt för bebisar, utan många av produkterna kan användas av hela familjen, men som ändå tar hänsyn till bebisens hud och dess känslighet. Växtoljor från mandel, sheasmör och jojoba-nötter, men även Omega-6 fettsyror, är näringsrika ingredienser som återkommer i många av krämerna på grund av dess återfuktande ingredienser. Många av krämerna innehåller även hyalyronsyra för att ge en återfuktande effekt, men även havreextrakt för att verka anti-inflammatorisk, lugnande och reparerande på en irriterad hud.

Utöver enstaka krämer, kan du köpa presentaskar som du kan ge bort som en baby-shower present eller till en vän som precis fått barn. Du kan även hitta paket med olika typer av vårdande produkter i resestorlekar, som gör det lätt för dig att ta med när du är på resande fot. Presentaskarna kommer i olika typer av design, motiv och innehåll. Vi har ett set med fokus på intensiv återfuktning som innehåller fyra olika produkter innehållande schampoo, bodylotion, duschtvål, stjärtkräm och ett par ljusblå stickade strumpor till den nyfödda bebisen. Vilken nybliven mamma skulle inte uppskatta detta? Men det finns även presentaskar som du kan ge till det äldre barnet med design och motiv från Grace Cole’s Glitter Fairies Ballet med produkter och tillbehör i olika färger som ljusrosa, mörkrosa och ljusblått. Detta set innehåller både badbomber, bodylotions, badskum och badsvamp.

Billiga bodylotions, presentaskar och resekit till små och stora barn

Oavsett vad du värderar när det kommer till att vårda din barns hud, i form av certifieringar, ingredienser, innehåll eller förpackningsstorlek, kan du hitta precis den produkt du söker. Vem vill inte spara tid, kraft och pengar när man har barn? Här på Luxplus kan du få kroppskrämer till ditt barn till ett väldigt billigt pris och få det levererat på ett snabbt och enkelt sätt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK