Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

Sommarrea

Sommarrea

Sommaren är äntligen här, och det ska firas! Därför kan du på denna sida hitta många av våra läcka produkter till ytterligare nedsatta priser, så att du kan köpa sommarens skönhetsprodukter ännu billigare än innan. Vi har satt ned priserna på många olika slags produkter, så det finns någonting för varje smak och garanterat något du saknar.

Billigt smink online med fri frakt

Vi har till exempel satt ned priserna på massor av smink som redan innan var billigt! Du kan hitta läppstift, puder och mascaror som är så billiga att man nästan inte kan låta bli att köpa. Hos Luxplus hittar du riktigt billigt smink online - med fri frakt, dessutom!

Vi har också satt ned priserna på många läckra hudvårdsprodukter, som du också hittar här på sidan. Huden behöver extra fukt under sommaren, och därför är det extra viktigt med fuktgivande hudvårdsprodukter som ansiktskrämer, ansiktsmasker och mycket mer.

Sminkpaletter billigt

Något som är väldigt populärt är paletter – särskilt till sommarens alla fester. Vi har både ögonskuggspaletter, contouringpaletter och rougepaletter, ja, alla slags sminkpaletter billigt på den här sidan. Köp dina sminkpaletter billigt och spara stora pengar under vår sommarrea!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.