Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

Julklappar till honom

Julklappar till honom

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av produkter för män. Här hittar du bland annat herrparfym, grooming, hårvård med mera.

Herrparfym i julklapp

En av de mest populära julklapparna för män är utan tvekan parfym. Med en väldoftande parfym går det aldrig helt åt pipsvängen. En presentask med favoritdoften är en strålande julklappsidé. Här får din man eller pojkvän nämligen inte enbart en EdP eller EdT, utan vanligtvis också en deodorant eller en shower gel. På så vis får han ut mer av favoritdoften samtidigt som det känns lite lyxigt att få en presentask. Vi har exklusiva dofter från varumärken såsom Calvin Klein, Hugo Boss, Giorgio Armani, David Beckham och många fler. Vårt stora utbud av maskulina och populära dofter är en fröjd för varje näsa. På så vis kan man se detta som en present för er båda, då du också kan glädjas åt att din man doftar gott.

Julklapp till mannen som har allt

Om det nu inte är en parfym som du vill ge din man i julklapp, kan du också hitta ett brett utbud av groomingprodukter, kroppsvårdsprodukter och andra produkter som du kan skämma bort din man med. Om din mans önskelista inte är särskilt lång kan du ändå vara säker på att du kan hitta något på den här sidan. En man kan nämligen alltid ha nytta av ett bra hårvax, en lyxig skäggvårdsprodukt eller någon annan groomingprodukt som gör honom lite extra snygg.

Oavsett vad din man önskar sig i julklapp, kan du garanterat hitta något han blir glad för här. Vi levererar julklappen på 1-3 arbetsdagar och våra medlemmar har alltid gratis frakt på alla sin ordrar. Skynda dig att beställa innan den där presenten som du har haft ögonen på tar slut.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus