Vilken färg på nagellacket?

Av Lonni Sandbjerg
Vilken färg på nagellacket passar till din personlighet? Se det stora urvalet av nagellack och få tips till en snabb manikyr.
billiga nagellack, opi nagellack, rimmel nagelstärkare, manikyr, färg nagellack

Tidigare i mitt arbetsliv jobbade jag som frisör och mina naglar var därför ofta helt förstörda på grund av det dagliga arbetet. Milt sagt. Och det finns inte något mer ocharmerande än naglar som är slitna eller skeva, täckta med megamycket utväxt nagelband eller för den delen trasiga nagelband. Det positiva är att om du kan ta 30 minuter om kvällen (eventuellt medan Greys Anatomy kör i bakgrunden) kan du ge dig själv en “minicure” utan att betala dyrt för en salongsbehandling. 


Jag har samlat ett par grundläggande produkter som är enkla att använda och som snabbt kan ge dig mer feminina händer. Idag finns det ett hav av nagellacksfärger för varje smak, och jag ger därför mina förslag till vilka färger som kan passa till den specifika look du är ute efter.


Forma naglarna 

Starta med att klippa och fila dina naglar och trimma dina nagelband med exempelvis Trim nagelbandssax. Jag rekommenderar att du startar med dina naglar omedelbart efter en dusch eller ett bad, då dina nagelband då kommer vara enkla att sköta om. Om du inte orkar ta den stora turen in i duschen kan du alltid göra ett snabbt varmt handbad till dina fingrar.

När naglarna är snygga kan du lägga på din älsklingsfärg och avsluta med en bra nagelbandskräm. :)


Nagellack som passar till din personlighet

The Vixen

Du har en charm som män finner oemotståndlig Dina rörelser är mjuka och flytande. Du har en glimt i ögat. Du har en casual look med sängkammarögon och ett flirtigt leende. 

Färgen till dig: OPI San Tan-TonioThe Sweet

Du har en sprudlande personlighet. Du ser och hittar humor i allt, och är generellt en riktigt söt och livlig person. Folk älskar att vara i närheten av dig på grund av din positiva aura, din vänlighet och din förmåga att få andra att slappna av och vara sig själva. 

Din färg: OPI the It Color.The Suit

Du är sofistikerad, har klass och är beslutsam. Du har en professionell utstrålning och folk ser upp till dig på kontoret. Din stil är stiletter och blazer. Ditt hår är alltid uppsatt och dina naglar är perfekt lackade. 

Du är: OPI You're So Vain-illaTill sist: Kom ihåg att avsluta med en nagelbandskräm för en finare och mera avrundad nagellook. Lönar sig även inför nästa manikyrsession. Jag kan rekommendera OPI Avoplex Cuticle Oil Pen som är enkel att applicera med den lilla penseln och som du alltid kan ha med i väskan. 

Välkommen till Luxplus