orofluido elixir, hårolja orofluido, orofluido schampo,

Slipp elektriskt hår med Orofluido Elixir

Av Lonni Sandbjerg
Slipp torrt och elektriskt hår nu i vinter. Det finns en anledning till att Orofluido har blivit så populärt över hela världen. Must-try hårolja!

Är det en tidspunkt på året som mitt hår verkligen går amok, så är det på vintern. Den fuktiga kalla luften utomhus och den torra elementvärmen inomhus gör mitt hår megatorrt och elektriskt. Okay, det kanske inte är så illa som hos han här, men you get the point. ;) Därför är jag ett fan av att testa nya hårprodukter och se om de kan hjälpa mig med mitt torra vinterhår. Den senaste produkten jag har kastat mig över är Orofluido Elixir som är en hårolja med 3 olika naturliga oljor (arganolja, cypressolja och linfröolja) som går in och fuktar torrt hår och förhindrar frizz.


Hårolja är ju en hot hot hot hårtrend som fortsatt håller i sig, och jag måste erkänna att jag var lite nervös över att ha olja i mitt hår. Jag har ett rätt fint skandinaviskt hår som dessvärre har tendens till att snabbt bli fett, men jag blev överraskad över hur snabbt oljan trängde in i mina hårtoppar och gjorde dem helt mjuka utan att flotta ner håret. 

Ett litet tips är att hålla sig en bit från hårbotten för att undvika att håret ser flottigt ut, just in case, och så är det ju hårtopparna som har behov av den extra vården.


Använd håroljan i fuktigt hår

Jag använde Orofluido Elixir-oljan i mitt fuktiga hår efter duschen. Bara ett par droppar som jag värmde i händerna och fördelade i håret genom att stryka fingrarna genom hårtopparna. Det gjorde en jätteskillnad när jag skulle reda ut håret! Min borste strök lätt igenom håret, och redan här verkade mitt hår markant mycket mjukare och välvårdat. Då jag därefter torkade mitt hår hade det fått en riktigt fin glans.


Slipp elektriskt hår!

Nu har jag använt hårelixiret från Orofluido ett par gånger, och jag är redan ett JÄTTESTORT fan! Mitt torra torra, som i TORRA vinterhår har blivit mycket mjukare och sundare att se på, och mina hårtoppar ser nästan nyklippta ut igen. De dagar då jag verkligen uthärdar med elektriskt hår har jag börjat ha lite av håroljan i mitt hår när det är torrt, och det får mitt hår och den statiska elektriciteten att lugna ner sig något. En extra fördel är att Orofluidooljan doftar riktigt gott, och jag har redan fått ett par komplimanger och frågor om vilket schampo jag använder. :)

Jag kan därför rekommendera Orofluido Elixir till alla som har samma vinterproblem med håret som jag haft och som gärna vill ha ett mer välvårdat och mjukare hår. Jag har i varje fall blivit hooked på Orofluido resten av vintern!

Välkommen till Luxplus