burberry doft

Milda och ljuva dofter för dag och kväll från Burberry

Av blogger victoria Hondros
“Jag har testat några parfymer från Burberry, och aldrig förr ägt någon av deras dofter. Jag måste säga att jag är väldigt positivt överraskad.”

Jag älskar milda och runda dofter. Jag har testat några parfymer från Burberry, och aldrig förr ägt någon av deras dofter. Jag måste säga att jag är väldigt positivt överraskad. Burberry har, i mina ögon, aldrig varit ett märke för den äldre generationen. Men efter att själv ha testat dofterna har jag nu kommit fram till att det inte är sista gången en Burberry-parfym hamnar i min shoppingkorg.


BURBERRY DOFT NR. 1 - BURBERRY BRIT RHYTHM WOMAN

Den första jag testade var Burberry Brit Rhythm Women, som i min mening är den perfekta parfymen för sommardagar. Den har en härligt rund och mjuk doft som osökt för tankarna till sommaren. Flaskan är dessutom superfin, och den har helt klart blivit min nya älsklingsparfym. Lyckligtvis finns det till denna parfym även en tillhörande deodorant som heter Burberry Brit Rhythm For Women Deospray. Det finns inget bättre än att bära parfym och deo som faktiskt hör ihop. Jag tycker ofta att man kan känna när folk bär två olika dofter, och då mister man lite av charmen. Allt ska helst höra ihop. Denna deodorant har samma milda doft som parfymen, ett litet tips är dock att den helst inte ska användas precis efter rakning, då den kan svida en smula. Men den är perfekt att ta på om morgonen och behåller doften fantastiskt väl under dagen.  


BURBERRY DUFT NR. 2 - BURBERRY TOUCH FOR WOMEN

Den sista doften jag har testat var Burberry Touch For Women, som i mina ögon är en kvällsdoft. Den är lite tyngre i doften, men ändå söt och fruktig. Den var spot on när jag skulle på date, och höll doften hela kvällen lång. Det är en feminin doft som avspeglar den starka och stilmedvetna kvinnan, precis vad jag vill utstråla på första dejten. Kort sagt är det inte sista gången jag kommer att låta min hud svepas in i Burberrys ljuva dofter.


Välkommen till Luxplus