SMYCKEN FRÅN EVERNEED

GUIDEN TILL ENKLA OCH VACKRA VARDAGSSMYCKEN FRÅN EVERNEED

Av SKÖNHETSEXPERT NADIA MAJA BECH
Här får du en guide till enkla och stilrena smycken som kan piffa upp vilken outfit som helst. Sätt lite extra guldkant på vardagen.

Det är något som vi alla känner till; man går upp på morgonen och har inte en blekaste aning om vad man ska ha på sig. Detta slutar ofta med att man väljer det säkra före det osäkra - d.v.s. kläder som går i svart, grått eller vitt. På så vis kan det ju inte gå helt åt skogen. Men precis lika lätt som det är att välja plagg i dessa färgskalor, precis lika tråkigt kan det komma att se ut. Problemet kan dock enkelt lösas med smycken. Smycken kan göra en enkel outfit betydligt mer lekfull och personlig. Nedan beskriver jag vilka vardagssmycken som, tack vare sin enkla design, kan användas till i stort sett varje outfit. Problem solved!


VACKRA SMYCKEN FRÅN EVERNEED

MÅNHALSBAND

Det första smycket som jag vill lyfta fram är halsbanden som har ett smycke format som en halvmåne. Denna simpla och tidlösa design blivit oerhört populär och har därför tolkats av flera olika varumärken, däribland Everneed. Everneed erbjuder sitt månhalsband i flera olika färger. Deras modell har tre zirkonstenar i toppen, vilket ger halsbandet karaktär och personlighet. Kedjans längd är 61,5 cm och kedjan är tillverkad av rostfritt stål.


STILRENA ARMBAND

Det andra typen av smycken som jag tänkte rekommendera är Everneeds nätta armband. Enkelhet är något som nästan alla Everneeds armband har gemensamt. Jag är särskilt förtjust i armbanden som bara har ett tillhörande smycke. Jag tycker att smycket blir en snygg och smakfull kontrast till armbandets annars enkla design. Många av deras armband har en storlek som enkelt kan justeras, så att de passar just din handled. 


ÖRHÄNGEN

Guldcreoler: Ett riktigt hett tips när det kommer till örhängen, som också ligger helt rätt i tiden, är guldiga creoler. Everneed erbjuder till exempel en modell med en tvinnad design. Dessa mäter 2,5 cm i diameter, vilket innebär att örhängena kan användas både till vardags och fest. Tycker man att 2,5 cm är för stort, så finns det en mindre modell på hemsidan.

Små creoler i silver: Gillar du ringar så länge de inte blir för stora? I så fall erbjuder Everneed ett flertal creoler i både silver och guld. De erbjuder bland annat creoler som mäter 1,5 cm. Dessa är tillverkade av rostfritt stål (nickelfria).

Stora örhängen för dig som vågar: För den som gärna vill ha vardagssmycken som är lite mer vågade och lekfulla, kan jag glädja dig med att detta också finns att hitta i sortimentet. Trots att dessa örhängen har ett mer lekfullt uttryck, får din outfit en elegant och lyxig touch. Everneed erbjuder bland annat creoler som mäter 5 cm x 3,5 cm. Om du tycker att denna storlek är lite för stor att använda till vardags, kan du spara örhängena till de mer festliga tillställningarna.

Smycken från Everneed fungerar helt perfekt som present. Smycken är något som de flesta uppskattar att få i present, mycket för att smycken uppfattas som något personligt. Smycken är dock något som kan kosta en hel del, men så är inte fallet med Everneed. Smycken från Everneed är nämligen mycket blygsamt prissatta. Om några av dessa smycken faller dig i smaken, kan det mycket väl vara så att de också går hem hos din väninna, mamma, syster eller någon annan i din familj. Spana in det stora utbudet och hitta den perfekta presenten till någon du tycker om, eller dig själv!

Välkommen till Luxplus