Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

UVISTAT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

UVISTAT

Uvistat

Uvistat är en välkänd tillverkare av solkräm som tillverkat solskydd till hela familjen i över 40 år. Uvistat erbjuder vuxna och barn en lång rad olika solkrämer och annat solskydd med ett effektivt filter mot solens skadliga strålar. Uvistat solkräm är utvecklat med särskilt fokus på känslig hud, och produkterna passar alla hudtyper.

Läppbalsam med SPF från Uvistat

Några av Uvistats särskilt populära produkter, både hos barn och vuxna, är deras läppbalsam med SPF 50. Det är lätt hänt att man glömmer skydda sina läppar när man tar på solskydd, och vanlig solkräm känns dessutom inte lika behaglig på läpparna. Uvistat har därför skapat läppbalsam med solskydd som skyddar läpparna mot solens starka UVB- och UBA-strålning, samtidigt som de både vårdar och mjukgör läpparna. Uvistat läppbalsam innehåller bland annat tea tree oil och E-vitamin som förhindrar att läpparna torkas ut och bränns i solen. Uvistat läppbalsam med SPF till barn har dessutom en läcker apelsinsmak – inget barn kommer vilja slippa få solfaktor på läpparna i fortsättningen! Dessa läppbalsam med solskydd är dessutom smidiga att ta med i strandväskan, så att du lätt kan smörja läpparna under hela dagen.

Solkräm med SPF 50 från Uvistat

Med sina många solkrämer med SPF 50 erbjuder Uvistat några av de bäst skyddande solkrämerna på marknaden. Solkräm med SPF 50 kan vanligen kosta en hel del, men genom att köpa Uvistats solkräm från Luxplus behöver så inte längre vara fallet. I Uvistats sortiment hittar du givetvis även solkrämer med svagare solskyddsfaktor – allt efter dina och familjens behov.

Uvistat aftersun med aloe vera

Solkräm är en sak, och aftersun är något helt annat. Aftersun bör alltid vara en fast del av din samling med solskydd. Efter en lång dag i solen är det en riktigt bra idé att smörja in den torra, solutsatta huden med en kylande och återfuktande aftersun med aloe vera – oavsett hur mycket solkräm du använt under dagen. Uvisat aftersun med aloe vera är den perfekta lösningen, eftersom den förutom att vårda och återfukta huden även ger en riktigt härlig, nerkylande effekt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.