Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TURTLE WAX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TURTLE WAX

Turtle Wax

Turtle Wax är en amerikansk producent av rengöringsprodukter till bilen. Turtle Wax blev grundat redan år 1941 och har fortsatt sedan dess. Dock känner många av oss därhemma till varumärket och logotypen med den gröna lilla sköldpaddan.

Den första produkten var ett flytande vax till bilar som blev associerat med en sköldpaddas hårda skal - därav namnet Turtle Wax. Efter grundarens bortkomst har Turtle Wax gått från generation till generation. Turtle Wax är idag den största verksamheten i världen som producerar bilvårdsprodukter. Produkterna har sålts i mer än 90 länder.

BILRENGÖRINGSPRODUKTER FRÅN TURTLE WAX

Vi har sett till att du kan ge din bil den uppmärksamhet den förtjänar. Du kan både rengöra din bil invändigt och utvändigt med produkter från Turtle Clean, som både är fläckrengöring till sätena, fönsterputs och mycket mer.

Har din bil tappat lite i färgen och behöver få sin intensiva färg tillbaka, så den var när du köpte den? Då har vi Color Magic vax från Turtle Wax som kan ordna detta. Din bil kan till exempel lätt bli fint röd, klarblå eller intensivt svart om du använder vaxet.

Du kan dessutom ge fälgarna ett nytt liv med Wheel Cleaner fra Turtle Wax eller få små repor till att försvinna med Essential Scratch Remover. Det är alltså möjligt att ge hela bilen en grundlig rengöring, ja faktiskt ett helt nytt liv med färg, rengöring och doft.

TURTLE WAX BILLIGT I DANMARK

Turtle Wax kan köpas på många olika ställen, men det blir snabbt en dyr affär om bilen ska stråla och skina. Därför har vi sett till att du kan få bilen helt ren billigt. Du finner nämligen ett stort urval av billiga Turtle Wax-produkter här hos Luxplus.

Köp ditt lackförseglade vax eller lackrensande produkter här och spara massor av pengar på Turtle Wax.

Om du beställer ditt Turtle Wax idag innan kl 15 kan du fräscha upp bilen redan imorgon. Det är alltid gratis frakt för våra medlemmar, även på Turtle Wax. Få en skinande ren bil, både invändigt och utvändigt och upplev känslan av en ny bil igen med lite hjälp från Turtle Wax.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.