Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

PHARMAHAIR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PHARMAHAIR

PharmaHair

Välkommen till ett varumärke inom hårvård du kan lita på - Pharma Hair. Pharma Hair är ett pålitligt och professionellt varumärke som erbjuder hårvård för både män och kvinnor med olika problem och behov. Känner du att du behöver få mer volym i ditt livlösa hår? Eller har du bekymmer med vitt mjäll som faller ner på dina axlar? Kanske känner du bara att du vill förhindra att du tappar hår och sätta igång hårväxten igen i din hårbotten. Pharma Hair har produkterna för dig!


Schampo och balsam med volym eller som hjälper mot mjäll och håravfall


Pharma Hair erbjuder olika serier av hårvård med fokus på olika områden; volym, håravfall och mjäll.Volume: Volym-serien ger en skonsam rengöring med fokus på att aktivera tillväxten av nytt hår. De milda produkterna är sulfatfria irriterar inte hårbotten även om du använder det varje dag och bevarar en skyddande hinna på varje hårstrå. Schampot och balsamet attackerar direkt dina hårsäckar och förbättrar hårets näring, samtidigt som det förhindrar överdrivet håravfall. Passar alla hårtyper. Denna Serie innehåller aktiva ingredienser som Vital Hair & Scalp Complex and Quinine som är utvecklad för att ta hand om tunnt hår och reducera håravfall genom att öka mängden kollagen och elastin i hårbotten och som tillsammans med The Baikal skullcap extract ökar penetrationen och ger ditt hår en naturlig glans och styrka. Innehåller även aminosyror som verkar fuktgivande och ger ditt hår flexibilitet och styrka.


Hair Loss for men: Hair Loss-serien erbjuder hårvårdsprodukter till män som vill förhindra håravfall på lång sikt. Produkterna aktiverar tillväxten av nytt hår med hjälp av Vital Hair & Scalp Complex som fungerar som en antioxidant som minskar håravfall och lugnar hårbotten och The Baikal skullcap extract som bland annat ökar blodcirkulationen och ger näring. Den ökar kollagen och elastin i hårbotten och förbättrar penetrationen av de aktiva ingredienserna i hårsäckarna. Detta gör att du återställer ditt hårs naturliga glans och stadga, samtidigt som de hjälper till att förlänga hårets livscykel med dess skyddande egenskaper.Dandruff with anti-recedive effect: Om du har problem med fallande mjäll från hårbotten ska du använda detta schampo och balsam. De förhindrar att mjäll uppstår då den innehåller de aktiva ingredienserna the Dandrilys® Complex and Zinc Pyrithione som tar bort mjäll, tar bort klådan och normaliserar mikrofloran. Dess innehållande D-pa nthenol och Biotin ger en återfuktande effekt som ser till att du får en normal Ph-balans i hårbotten. Innehåller även lactic-syra och växtextrakter som ger glans, stärker och reparerar ditt hår.Dandruff for men: Denna serie har fokus på att lösa de grundläggande problemen i hår och hårbotten. De tar bort mjäll, lindrar klåda och normaliserar mikrofloran. De förhindrar mjäll på lång sikt och du kommer redan efter en användning med dessa produkter kunna se resultat!Billigt schampo och balsam med fokus på volym, mjäll och håravfall från Pharma Hair


Med fantastiskt aktiva och noggrant utvalda ingredienser och en liten plånbok, kommer du kunna se enastående resultat med dessa hårvårdsprodukter från Pharma Hair! Oavsett om du är man eller kvinna och har problem som håravfall eller mjäll så kan Pharma Hair hjälpa dig. Här på Luxplus kan du få alla deras produkter till ett fantastiskt lågt pris och få bukt på dina problem bara inom några dagar. Dessutom kan du produkterna levererade till dig helt gratis! Sluta bekymra dig över din hårvårdsproblem, köp Pharma Hair!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.