Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NO INHIBITION

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NO INHIBITION

No Inhibition
No Inhibition hairstyling serien är en del av det världsberömda frisörvarumärket Z.one Concept, som även står bakom det populära märket Milkshake. No Inhibition är ett miljövänligt varumärke inom hårvård och styling. De tar hänsyn till naturen i deras produktion, utan att kompromissa med produkternas verkning och resultat. Med hårprodukter från No Inhibition kan du skapa den frisyr du önskar och räkna med att den håller hela dagen.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.