Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MILKYBAR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MILKYBAR

Milkybar

Idén bakom Milkybar startades år 1875 då Henri Nestlé hjälpte affärsmannen Daniel Peter, då de använde högkvalitativ schweizisk mjölkchoklad från Peters egna fabrik och hans långa erfarenhet inom mjölk. Därefter köpte Nestlé Daniel Peter’s chokladverksamhet och skapade därefter den vita chokladen och år 1936 lanserades Milkybar!

År 1989 började Milkybar produceras i olika säsongsprodukter som bland annat adventskalendrar och påskägg. År 2007 förbättrades receptet och började tillverkas på enbart naturliga och enkla ingredienser. Från 2012 till idag är Milkybar populärare än någonsin. Idag säljs över 1,9 miljard Milkybar Buttons i England varje år. Tack vare de nya idéerna och produktutvecklingen fortsätter Milkybar att vara något för alla att njuta av!

Vit mjölkchoklad från Milkybar

Producenterna bakom Milkybar älskar mjölk och därför har det tillsatts ännu mer mjölk till alla produkter gjorda av vit choklad. Njut av den utsökta smaken av Milkybar som kommer i olika former som bars, chokladknappar och chokladkakor.

Vill du småäta på den vita chokladen själv eller vill du dela med dig till någon du tycker om? Det är ingen tvekan om att Milkybar Buttons ger dig maximal njutning. De små vita chokladknapparna i påse har en krämig och mjuk konsistens utan tillsatta färger, smaker eller konserveringsmedel. Du kommer smaka av naturligt krämig vit choklad och det kommer vara svårt att hålla dig för att inte äta upp hela påsen själv!

Du kan också dela en hel vit chokladkaka med hela familjen. Även denna har inga konstgjorda ämnen och har en härligt krämig konsistens och utsökt smak. Är det inte så att både barn och vuxna älskar smaken av utsökt vit choklad, så varför inte bara dela den tillsammans?

Den vita mjölkchokladen från Milkybar är ju inget annat än fantastisk och de kommer i många olika varianter som passar alla oavsett syfte eller smak.

Billig vit mjölkchoklad på Luxplus

Krämig, mjuk och utsökt vit choklad till ett billigt pris här på Luxplus. Ja, det är det du får när du är medlem här på Luxplus. Dessutom är priserna på chokladen från Milkybar oerhört billiga och du kan du produkterna levererade snabbt och enkelt och spara både tid, energi och framförallt pengar!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.