Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FRUIT GARDEN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FRUIT GARDEN

Fruit Garden

Alla vet vikten av att ha rena händer. Rena händer är nyckeln till att stoppa spridningen av vanliga sjukdomar och virus, särskilt på vintern. En handtvål är dock mer än enbart en produkt för att sterilisera händerna. Handtvätten kan också vara en avslappnande och behaglig upplevelse.

Med Fruit Garden kan du göra handtvätten till en trevlig och väldoftande upplevelse. Dofter kan väcka minnen och kan försätta oss i ett lugnare, mer avslappnat tillstånd. De friska dofterna för tankarna till sommar, sol och bekymmersfria dagar. Fruit Garden är flytande handtvål inspirerad av dofter och ingredienser från en frodig fruktträdgård. De söta dofterna är lekfulla, söta och omfamnande. All handtvål kommer i en praktisk pumpflaska och har en storlek på 500 ml, vilket är en perfekt storlek för familjen.

VÄLDOFTANDE HANDTVÅL FRÅN FRUITGARDEN

Handtvål från Fruit Garden kommer i 3 versioner. Den första är Fruit Garden Strawberry Hand Soap, som doftar av utsökta, solmogna jordgubbar. Den andra är Fruit Garden Peach Handsoap som doftar av saftiga persikor. Detta är en doft full av sol och sommar. Den sista handtvålen i serien är doften Fruit Garden Kiwi Handsoap, som har en fräsch och syrlig doft av kiwifrukter. Tvålarna har en krämig och len konsistens som känns behaglig mot huden.

FRUKTIG HANDTVÅL TILL BRA PRIS FRÅN FRUIT GARDEN

Du hittar Fruit Garden här hos på Luxplus till ett bra pris. Låt en frisk och fruktig väldoft omfamna dig varje gång du tvättar händerna med en handtvål från Fruit Garden. Du kan med fördel även fylla på din tvåldispenser med en handtvål från Fruit Garden.

Om frukt är din melodi, så är Fruit Garden det givna valet för dig. De fruktiga och upplyftande dofterna har en framträdande sötma som för tankarna till en avslappnande sommardag. Den söta doften är också något barnen kommer att uppskatta. För barn som lätt glömmer bort att tvätta händerna, blir en handtvål från Fruit Garden en extra morot för att komma ihåg handtvätten. Med Fruit Garden blir det nämligen inget besvär att tvätta händerna - det blir något man unnar sig.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.