Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DBRAMANTE1928

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DBRAMANTE1928

dbramante1928

Idag är våra smartphones ofta mer än bara telefoner – vi använder våra smartphones för att både uttrycka och utleva vår livsstil. Det danska livsstilsmärket dbramante1928 har verkligen tagit fasta på detta och designat en serie handgjorda smartphonefodral i läder av absolut högsta kvalitet. Med ett fodral eller skal från dbramante1928 till din iPhone eller Samsung uttrycker du just din personlighet och livsstil på ett exklusivt sätt.

Du kan dessutom bära din smartphone i ett dbramante1928-fodral eller skal med gott samvete, eftersom företaget lägger stor vikt på social och miljömässig hållbarhet under hela tillverkningsprocessen.

dbramante1928 till iPhone

När din iPhone inte bara är en av dina dyrbaraste ägodelar, utan även en stor del av din personliga stil och look, är det viktigt att kombinera bästa tänkbara skydd för din iPhone med oantastlig stil. Därför är de skalen och fodralen från dbramante1928 till iPhone tillverkade för hand i den finaste läderkvaliteten på marknaden – fullnarv, eller full grain leather – som ger optimalt skydd åt din iPhone samtidigt som det får produkten att fullkomligen osa av sofistikerad exklusivitet. dbramante1928 iPhone-fodral och skal finns i en uppsjö av färger och modeller, som alla är namngivna efter olika storstäder i världen. Vilket dbramante1928 iPhone-fodral uttrycker och förstärker din personliga stil bäst?

Köp dbramante1928 billigt

Luxplus möjliggör med sitt unika medlemskoncept för fler att få lite extra lyx i livet genom att hålla priserna nere för våra medlemmar. Vi tycker inte att du ska behöva bli ruinerad av att få lite mer flärd i vardagen. Bli medlem hos Luxplus och köp exklusiva, handgjorda dbramante1928-fodral och skal billigt – och dessutom med fri frakt.

Din självklara dbramante1928-återförsäljare

Varför tycker vi att Luxplus är din självklara dbramante1928-återförsäljare? Svaret är enkelt: som medlem sparar du stora pengar på exklusiva produkter från dbramante1928 jämfört med normalpriset, och du får alltid fri frakt. Vårt utbud är stort, så välj det dbramante1928-fodral eller skal som passar dig, din look och din livsstil bäst.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.