Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DAVID RIO SAN FRANCISCO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DAVID RIO SAN FRANCISCO

David Rio San Francisco

David Rio är ett amerikanskt varumärke med huvudkontor i San Francisco som har tagit chaivärlden med storm. Varumärket gör nämligen chai-upplevelsen till något utöver det vanliga.

Företaget grundades 1966 och är fortfarande marknadsledare 20 år senare. David Rio samlar läckra ingredienser från hela världen och strävar ständigt efter att utveckla nya produkter och processer. David Rio vill enbart ha det allra bästa, vilket är varför förpackningen är, så mycket som möjligt, återvinningsbar. Dessutom är produkterna lätta att förbereda, glutenfria, utan hydrerade oljor och transfetter.

Idag finns David Rio produkter tillgängliga i över 45 länder över hela världen. David Rio strävar efter att vara det föredragna chai-märket, att produkterna ska överträffar kundernas förväntningar och alltid leverera en enastående smak och kvalitet. Dessutom är det viktigt för David Rio att ge tillbaka till samhället som stöder företagets framgång.

DAVID RIO CHAI LATTE

Till att börja med fokuserade företaget på specialte och kaffe. Den första chai "Elephant Vanilla" såldes inledningsvis endast i Japan, vilket är var David Rio kommer ifrån. Tack vare den höga efterfrågan på produkterna, började David Rio sälja sina produkter till USA. Allteftersom framgången vidtog introducerades ännu en chai på marknaden, "Tiger Spice Chai", som var en starkare version. Detta har blivit företagest signaturprodukt som de är mest kända för.

Alla produkter har djurnamn eftersom David Rio är oerhört intresserade av djur och deras välbefinnande, vilket också är varför han stöder många välgörenhetsorganisationer.

Chai-sorterna från David Rio består av olika välsmakande och spännande ingredienser, såsom kardemumma, kanel, honung. Tillsammans skapar dessa ingredienser den välbekanta och utsökta smak som David Rio Chai är känd. En annan sak som kännetecknar David Rio är att det är lätt att göra. För att göra en chai från David Rio behöver antingen varm mjölk eller vatten, lite pulver från din favorit-chai-mix och vips så är din chai latte redo!

Billigt David Rio Chai te

Här kan du hitta vårt stora urval av det superpopulära chai teet från David Rio. Så allt du behöver tänka på är vilket chai te du är sugen på idag.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.