Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CUTICURA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CUTICURA

Cuticura

Cuticura har sedan starten 1865 producerat tvål. Eftersom formeln redan var så bra på den tiden, har dagens produkter inte gjort några storskaliga förändringar. Cuticura vet att vi konsumenter inte funderar särskilt mycket på bakterier, därför tänker de på detta åt oss. Med sin expertis inom området utvecklar de produkter som hjälper oss att vara friska genom att vi har rena och bakteriefria händer. Cuticura’s vision är att vara experter och ledande inom sitt område och låta oss konsumenter fokusera oss på att leva, arbeta och leka.

I slutet på 1890-talet började ryktena sprida sig i USA om Cuticura, vilket resulterade att Cuticura växte varje år som gick. I Cuticura’s reklamer blev det på den tiden uppenbart för alla konsumenter att det fanns produkter som täckte deras behov, vare sig du var man eller kvinna. På 1900-talet var varumärket väldigt populärt bland kvinnor, då de använde deras produkter till de områden med den mest känsliga huden. Cuticura’s mission är att göra produkter som skyddar din kropp och dina händer från bakterier och samtidigt ger din kropp den fukt och vård den behöver.

Hudvårdsprodukter från Cuticura


Här på Luxplus kan du hitta vårt urval av Cuticura’s produkter och även till ett väldigt billigt pris. Du hittar allt från antibakteriella tvålar, vanliga tvålar anpassade för olika hudtyper och återfuktande dagkrämer och body lotions. Du kan till exempel hitta de populära Skin+-produkterna som är väldigt återfuktande produkter för ansikte och kropp med adderade vitaminer som E-vitamin och glycerin som hjälper till att balansera fukten i huden och göra din hud extra mjuk. Erbjuds även för olika hudtyper, som exempelvis oljig och fet hy som tar bort det blanka i ansiktet och lämnar din hud mer ren och matt.

Billig hudvård från Cuticura

Köp vårt urval av Cuticura’s produkter här på Luxplus till ett väldigt billigt pris och få dina produkter inom 1-3 arbetsdagar utan att behöva slösa tid och energi på att finna dem till ett billigt pris i butik. Oavsett hur mycket eller lite du handlar får du alltid gratis frakt på alla dina beställningar och du sparar pengar om du som medlem handlar Cuticura’s produkter här på Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.