Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BODY-X

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BODY-X

Body-X

Body-X gör det mesta inom kategorin kroppsvård. I sortimentet hittar du bland annat badsalt, duschgel, bodylotion, deodorant och engångsrakhyvlar. Produkterna karaktäriseras av en oerhörd lekfullhet. Förpackningarna är kulörta och mönstrade, vilket vittnar om den passion som ingår i utvecklingen av dessa produkter.

Dessa produkter har en krämig och behaglig konsistens som känns silkeslen mot huden. Upplev skillnaden med en duschgel från Body-x. Välj bland en rad olika fantastiska dofter, och gör varje badstund till något alldeles särskilt.

Bodylotion från Body-X

För dig som gärna tar ett varmt bad eller fotbad, rekommenderar vi Body-X badsalt. Prova den fantastiska doften Eukalyptus och Fikon. En välgörande behandling för alla dina sinnen. Märk sedan hur mjuk din hud känns!

För ytterligare återfuktning och mjukgöring av huden rekommenderar vi att du efterbehandlar huden med en bodylotion från Body-X. Dessa verkar mjukgörande på djupet och lämnar din kropp med en behaglig doft.

Billiga engångsrakhyvlar från Body-X

Kan du inte få nog av Body-X och dess väldoft, bör du komplettera badrumsskåpet med en deospray från Body-X. Deodoranterna finns i samma doftserier som övriga produkter, d.v.s. “Endless Weekend” och “Feel Enchanted”. Dessa deodoranten ger dig inte bara en behaglig doft, utan ett säkert skydd mot lukt och svett som håller hela dagen.

Body-X erbjuder även engångsrakhyvlar för män. Dessa engångsrakhyvlar ger dig en tät och skonsam rakning med en hög precision. Rakhyvlarna har tre rostfria rakblad som fördelar trycket för en skonsam rakning. Rakhyvlarna kan även fås med en smörjremsa för optimal återfuktning. Rakhyvlarna levereras i ett ekonomiskt 6-pack.

Billiga kroppsvårdsprodukter

Body-X erbjuder hög kvalitet till bra priser. Innehållet är noggrant utvalt och en stor del av produkterna utgörs av naturliga ingredienser.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Body-X. Här hittar du allt från badsalt till engångsrakhyvlar. Vi har pressat priserna ytterligare, så att du kan fylla på badrumsskåpet rejält. Med Body-X räcker dina pengar längre, men resultatet tummas det inte på en millimeter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.