Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BISHOJO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BISHOJO

Bishojo

Välkommen till varumärket Bishojo som erbjuder produkter för ansiktet. Alla Bishojo’s produkter är inspirerade av naturen, som ger en perfect match till alla olika behov som din hud har. Bishojo erbjuder en rad olika hudvårdsprodukter som alla är berikade med näringsämnen som ska ge bästa möjliga effekt på din hud. Sortimentet innehåller allt från rengöring, dagkrämer, nattkrämer och oljor. Dessutom är Bishojo’s förpackningar stilrena och snygga så att du kan låta dem smycka ditt badrum!

Parabenfri och silikonfri hudvård från Bishojo

Börja dagen med att använda en micellär lotion för att rengöra ansiktet och nollställa den efter en god natts sömn. Deras micellära lotion tar effektivt bort orenheter och makeup med dess innehållande hyalyronsyra som ger djupgående fukt och Pagoda träextrakt som stärker blodkärlen. Denna är optimal för att förbereda huden för nästa behandling.

Efter den micellära lotionen kan du använda Bishojo’s dagkräm som upprätthåller en bra fuktnivå i huden. Orkidéextrakterna reducerar fina linjer och ojämnheter i huden. Då din hud blir exponerad för skadliga UV-strålar har Bishojo sett till att de innehåller UVA-och UVB-skydd som förhindrar åldrande i huden. De innehåller även japansk olja och hyalyronsyra som lämnar din hud elastisk och lätt.

Till natten kan du tvätta bort din makeup med dess effektiva oljebaserade makeup-remover för att lätt kunna ta bort vattenfasta produkter och hård sminkning.

Avsluta därefter med Bishojo’s revitaliserande nattkräm som återuppbygger din hud under natten. Den innehåller Yuzu-extrakt som och japansk olja som ökar kollagenproduktionen i huden och jämnar ut ojämnheter samt gör din hud mjuk och elastisk.

De flesta hudvårdsprodukter från Bishojo är helt fria från parabener och silikoner, men även mineraloljor och har 0% ac BHT-BHA, PEG och EDTA.

Bishojo har en snygg och stilren design på sina förpackningar. De är vita och klassiska med rena och fräscha uttryck som gör det lätt för dig att snygga till ditt badrum. De är även perfekta att ge bort till någon du bryr dig om, eftersom att de i princip kan passa alla hudtyper, preferenser och smaker.

Billiga och skonsamma hudvårdsprodukter från Bishojo

Ta hand om din hud och snygga till ditt badrumsskåp med dessa fantastiskt berikade och skonsamma produkter från Bishojo. Här på Luxplus kan du hitta dem till ett väldigt billigt pris och få de levererade helt gratis! Hur bra är inte det?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.