Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BALMI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BALMI

Balmi

Balmi är en brittisk producent av läppbalsam med säte placerat i Manchester. Balmi lanserade sin första produkt 2010, men stötte på ett och annat hinder på vägen, bland annat en fråga om patent, vilket gjorde att de var tvungna att tänka om hela sitt koncept. Med en ny design och en ny formula var de åter redo att lansera sina läppbalsam på marknaden. Sedan dess har de nått väldigt stor framgång med sina läppbalsam och har tagit steget att utveckla sin produktportfölj. Nu hittar du även produkter som solskydd och hudvård i sortimentet.

Bästa läppbalsam från Balmi

Läppbalsamen från Balmi har som sagt nått stor framgång och såväl den fyrkantiga smidiga designen och smakerna har gjort Balmi läppbalsam till unika produkter på marknaden. Eftersom läpparna alltid blir utsatta för väder och vind och lätt blir torra är det tacksamt att alltid ha ett läppbalsam tillgängligt. Med ett Balmi läppbalsam återfuktar och vårdar du dina läppar mot de dagliga yttre påfrestningar de får utstå varje dag, samtidigt som läpparna skyddas mot solens strålar. Balmi cerat innehåller nämligen SPF15 och UVA-skydd.

Ytterligare ett argument för varför Balmi läppbalsam är bland de bästa är den smarta designen. Balmi läppcerat är formade som en kub i läckra färger och är framtagna för att kunna appliceras i farten utan problem. Ytan på kuberna är behagligt len och matt och gör de lätt att greppa och öppna och stänga.

Smaksatta läppbalsam billigt från Balmi

Balmi läppbalsam har ingen färg, men de är däremot smaksatta och du kan välja mellan flera smaker. Till exempel läppbalsam med smak av jordgubb, hallon, svartvinbär, mint, körsbär och vattenmelon. Balmi läppbalsam innehåller vårdande ingredienser som håller läpparna mjuka, återfuktade och smidiga hela dagen, bland annat tack vare vitamin E, sheasmör och jojobaolja. Balmi lipbalm är till för vuxna.

Här på Luxplus hittar du ett brett sortiment att välja från när det gäller Balmi cube lip balms och det är bara att välja vilket cerat du vill ha. Varje kub från Balmi innehåller 7g och de håller länge. Klicka hem en kub med läppbalsam och håll läpparna kyssklara var du än befinner dig, du köper alltid Balmi läppbalsam billigt här på sidan.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.