Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ALOE EPIL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ALOE EPIL

Aloe Epil

Aloe Epils produkter använder sig av den senaste kunskapen inom växtbaserad kroppsvård tillsammans med gamla, välbeprövade metoder. Kombination av det gamla, beprövade och naturnära med det nya medför ett skonsamt och tillförlitligt resultat. Vad som är genomgående för alla Aloe Epil-produkter är det miljömedvetna tänket. Med Aloe Epils produkter kan du vara säker på att du får produkter som är lika skonsamma mot miljön som de är mot din hud. Produkterna har har bland annat inte testats på djur.

Aloe Epil anser att skönhet inte är något som skapas, utan något som kan påverkas. Enligt Aloe Epil besitter alla både en inre och yttre skönhet, vilken kan förstärkas och framhävas. Med Aloe Epils produkter framhäver du skönheten du redan besitter. Gör det som är bra ännu bättre, helt enkelt.

Hårborttagning med Aloe Epil

I Aloe Epils sortiment kan man hitta hårborttagningsprodukter för både kropp och ansikte. Dessa produkter innehåller skonsam aloe vera, som gör att vaxningen blir mindre påfrestande för din hud. Aloe veran gör att både själva vaxningen blir mindre obehaglig och att huden återhämtar sig snabbare. Aloe Epils erbjuder även hårborttagning i form av hårborttagningskräm med starkt återfuktande egenskaper, vilket motverkar torr och irriterad hud.

Ibland kan huden kräva ytterligare tillsyn, hur skonsamma hårborttagningsprodukterna än må vara. Detta blir särskilt påtagligt för dig med känslig hud. Aloe Epil erbjuder här en oerhört mild och skonsam gel som du använder efter hårborttagning. Med denna gel får din hud den omsorg och vård som den behöver efter t.ex. vaxning. Att efterbehandla huden gör så att slutresultatet blir bättre, så att du slipper oroa dig för rodnad och irritation.

Billig hårborttagning från Aloe Epil

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Aloe Epils produkter. Hårborttagning kan vara ganska plågsamt, i synnerhet om man använder vaxbaserade produkter. Hur många gånger har man inte intalat sig själv att förra gången var sista gången man vaxade sig. Aloe Epils miljömedvetna produkter är skonsamma som de är, men vi tänkte att ett riktigt lågt pris nog kunde göra det hela ännu mindre smärtsamt. Därför erbjuder vi Aloe Epils produkter till kanonpriser!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.